Táto špeciálna suchá Cava bola vyrobená iba za použitia cukru, ktorý sa vyskytuje prirodzene v hrozne. Chuťovo veľmi pripomína štýl Champagne.
Výrobný proces Giró Ribot Spur Brut Reserva:
Inovatívna metóda: Na výrobu Spur Brut Reserva sa používajú iba cukry z rovnakého hrozna. Ide o unikátnu cavu, kde 100% cukrov pochádza zo samotného hroznového muštu.
Typ : Cava Brut Reserva
Zrenie vo fľaši : 24 mesiacov
Odroda hrozna : 50 % Xarel·lo, 30 % Chardonnay, 20 % Parellada
Podiel alkoholu : 12 % obj.
Ideálna teplota : 6 – 8 °C
Zber : Ručný zber od polovice augusta do konca septembra. Hrozno z výberu našich viníc vo veku od 20 do 30 rokov.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.