Akito Ueda, hlavný blender destilérky, nám sám odporúča túto novú verziu Tokinoka Black Sherry, ktorá pochádza zo zmesi 50% sladovej whisky a 50% obilnej whisky a dozrieva v 3 rôznych sudoch: bourbon, nový dubový sud a sherry. Obsah troch rôznych typov sudov dokonca po zmiešaní nechávajú spolu odpočívať po dobu 6 mesiacov v sudoch po sherry Oloroso. Vďaka tomu je jemná a vanilková chuť Tokinoka zaoblenejšia a korenistejšia.
Táto verzia, bohatšia na slad, predstavuje veľmi peknú guľatosť v ústach. Kombinuje ostrú, korenistú a krémovú stránku súčasne, s príchuťou, ktorá je sladká aj vanilková, charakteristická pre Tokinoka.
Japonskú whisky reprezentujú nielen Suntory a Nikka, o čom svedčí pálenica White Oak Distillery. Je jednou z menej známych, ale vznikajúcich páleníc na Ďalekom východe. Liehovar White Oak sa nachádza v Akashi (prefektúra Hyogo). Bol prvým liehovarom, ktorý v roku 1919 dostal povolenie na destiláciu whisky. Závod pôvodne postavili v roku 1888 na výrobu saké a sochu. Skutočne začal vyrábať whisky až neskôr (po Yamazaki a Yoichi). Najprv vydávali len miešanú whisky, výhradne pre japonský trh, neskôr vyrábali aj single malt a čoraz viac sa otvárali aj zahraničným trhom.